VIL DU SØGE PENGE?

- så har du her en step-by-step guide

1

2

3

4

Tjek vores side om tidligere støttede projekter ud. Her står bl.a. vores årlige budget, samt gennemsnitsbevillingen. Tryk her!

Læs vores tilskudspolitik og -retningslinjer, så du/I er bevidst om hvilke aktiviteter og projekter vi kan give støtte til: Tryk her!

Ansøg via ansøgningsformularen herunder. Gør det præcist hvad der søges til. Ved mange udgifter kan du sende budget til joan.vur@gmail.com.

Du/I modtager svar på din/jeres ansøgning cirka én måned efter vi har modtaget ansøgningen. Du kan se vores næste møder her!

ANSØGNINGSFORMULAR

Til projekter, arrangementer og lign.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kreditering og brug af logo

- Vores forventninger til kommunikationen

Når vi bevilliger penge til aktiviteter og projekter, kommer det selvfølgelig også med en hvis forventning for at blive krediteret.


Når I udarbejder diverse kommunikationsmateriale for et projekt eller en aktivitet, som er støttet Viborg Ungdomsråd, så husk at fortælle, at Viborg Ungdomsråd har støttet det. Ved opslag på sociale medier, Facebook-begivenheder, plakater m.m. kan dette gøres ved at indsætte vores logo på det grafiske materiale.


Desuden værdsætter vi altid at blive tagget i opslag. På den måde kan vi også dele jeres opslag, og derved potientielt nå ud til en større målgruppe. Udarbejder I en pressemeddelelse, så er det ikke nødvendigt at indsætte logo. Her er kreditering i form af f.eks. faktaboks eller underrubrik passende.


Såfremt I modtager en bevilling vil der blive sendt et link hvor vores logo kan downloades i høj kvalitet.